L'Ajuntament de Reus presenta el pla de futur de la ciutat

Reus Horizó 32 vol fer un diagnòstic de la ciutat i definir el seu desenvolupament per als pròxims 10 anys

Pellicer i Llauradó en la presentació del pla estratègic. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Per a fer realitat aquesta participació ciutadana es crearà el Fòrum ciutadà, una entitat formada per unes 200 persones que representin la diversitat de la ciutat

L’Ajuntament de Reus vol dissenyar el full de ruta de la ciutat per a la pròxima dècada a través d’un pla estratègic on tots els agents de la ciutat hi diguin la seva. Es tracta de Reus Horitzó 32, que, primer de tot, vol fer un diagnòstic de la ciutat per, en una segona fase, definir el municipi a 10 anys vista i crear diversos espais de reflexió i participació per recollir la mirada de la ciutadania. En la tercera i última fase, s’haurà de definir com es podrà fer realitat la ciutat definida per a la pròxima dècada.

“Aquest és un projecte que transcendeix el govern i el consistori actual. Amb aquest pla estratègic, la ciutadania de Reus decidirà el seu futur", diu Carles Pellicer, alcalde de Reus. Per la seva banda, la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, assegura que el paper dels veïns i veïnes de Reus és essencial per definir el rol de Reus com a ciutat protagonista del Camp de Tarragona".

Per a fer realitat aquesta participació ciutadana es crearà el Fòrum ciutadà, una entitat formada per unes 200 persones que representin la diversitat de la ciutat, organitzades en grups de treball. El procés participatiu serà de gran format i l’any vinent a la posasa en marxa del Fòrum ciutadà, aquest s’obrirà encara més a la ciutadania.

Notícies relacionades