La primera missió empresarial de l'any 2018 de la Cambra de Tarragona tindrà com a destí Benín i Burkina Faso

Durant l'any es faran un total de nou prospeccions de mercat a l'Àfrica Subsahariana

La Cambra de Tarragona intensifica les relacions amb els mercats de l'Àfrica Subsahariana. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

La Cambra de Tarragona encetarà el calendari de missions per l'any 2018 amb una acció comercial a Benín i Burkina Faso, dels dies 28 de gener al 2 de febrer. Es tracta de la primera de les nou prospeccions de mercat que tindran com a destí l'Àfrica Subsahariana en el decurs d'aquest any.

Aquesta serà la catorzena missió de la Cambra a Benín i la desena a Burkina Faso. El balanç d'aquesta experiència ha estat molt possitiu, tant per a la corporació tarragonina com per a les empreses que hi han assistit. A més, l'alta participació fomenta el networking, que és una de les principals eines d'èxit a l'hora de conquerir els mercats subsaharians.

La falta d'oferta a Burkina és el principal motiu per viatjar-hi, atesa la facilitat per trobar-hi operadors econòmics a la recerca de nous proveïdors. Benín, a més del seu propi mercat intern, és la porta d'entrada al gran mercat nigerià, malgrat les dificultats que està patint Nigèria per la seva manca de divises.

Els empresaris tarragonins tenen una imatge força possitiva d’aquesta regió, i a més cal afegir el fet que en aquells tres països es treballa amb el franc CFA, lligat a l'euro, la qual cosa fa que s'elimini completament el risc de canvi.

La missió a Benín i Burkina Faso de la Cambra de Tarragona serà multisectorial i integrada per empresaris vinguts d'arreu de l'Estat.

Notícies relacionades