Noemí Llauradó i Carles Prats visiten l'empresa Porta Sistemas

Els representants de la companyia han mostrat les novetats tecnològiques a la vicealcaldessa de Reus i el regidor de Promoció Econòmica

Llauradó i Prats escoltant les explicacions dels representants de Porta Sistemas. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Els representants de l'Ajuntament de Reus han pogut descobrir també la tècnica d'impressió de seguretat per evitar falsificacions i imitacions i seguir el procés integral d'identificació i marcatge de tot tipus de producte.

L’empresa Porta Sistemas, especialitzada des de fa més de 30 anys en la fabricació d’etiquetes autoadhesives, ha rebut la visita de la vicealcaldessa de l’Ajuntament de Reus, Noemí Llauradó, i del regidor de Promoció Econòmica, Carles Prats.

L'equip de Porta Sistemas ha pogut mostrar-los totes les novetats en impressió digital d'etiquetes, materials y suports varis, amb mostres dels clients de l'empresa. Els representants de l'Ajuntament de Reus han pogut descobrir també la tècnica d'impressió de seguretat per evitar falsificacions i imitacions i seguir el procés integral d'identificació i marcatge de tot tipus de producte, des de l'assessorament inicial fins al servei de manteniment.
 

Notícies relacionades