Reus posa en marxa el Nou Pla de Màrqueting Turístic

El pla vol fer un anàlisi de les estratègies actuals i dissenyar les futures per a fer atractiva la ciutat per als visitants

Una imatge de la reunió sobre el Pla. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

S'ha fet una enquesta de 15 preguntes a empreses i negocis del sector turístic de la ciutat en relació amb la promoció turística de Reus. Aquest procés participatiu servirà per integrar al Pla de Màrqueting la visió del sector privat i contribuirà a definir els reptes estratègics de la ciutat de Reus a nivell turístic.

La ciutat de Reus ha posat en marxa el Nou Pla de Màrqueting Turístic. Aquesta iniciativa sorgeix de la regidoria de Promoció de Ciutat, a través de l'Agència Reus Promoció i vol adaptar la forma de treballar de tots els agents i organismes relacionats amb la promoció turística de les destinacions, i molt especialment en aquest temps de pandèmia en que els sectors més directament relacionats amb el turisme s'han vist molt afectats.

Es pretèn que el Pla de Màrqueting Turístic que serveixi com a instrument de planificació estratègica i de disseny de l'activitat promocional que es porti a terme a partir d'ara. L'objectiu principal de la realització del Pla de Màrqueting Turístic de la ciutat inclou el diagnòstic de l'oferta i la demanda, l'anàlisi de les estratègies de màrqueting actuals, la definició del pla estratègic en termes de màrqueting, posicionament i branding de la destinació, i el disseny del pla d'actuació que ha d'orientar i la promoció del turisme a la ciutat de Reus a curt i mig termini.

Així, s’ha fet una enquesta de 15 preguntes a empreses i negocis del sector turístic de la ciutat en relació amb la promoció turística de Reus. Aquest procés participatiu servirà per integrar al Pla de Màrqueting la visió del sector privat i contribuirà a definir els reptes estratègics de la ciutat de Reus a nivell turístic.

"Aquest treball exhaustiu permetrà redactar el Pla de Màrqueting turístic de la ciutat de Reus, que actuarà com a full de ruta en la promoció turística de Reus, definint l'estratègia comunicativa, de mercat, de producte i de suport a la comercialització, al mateix temps que proposarà un pla d'accions a realitzar a curt i mig termini a la ciutat", diu Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat.

Notícies relacionades