Reunió entre l'Ajuntament de Salou i l'AEH per analitzar el futur de la hostaleria al municipi

Durant la trobada també es van tractar temes com el d'ajuts públics al sector davant les dificultats de l'últim any per la Covid-19

Un moment de la reunió. FOTO: CEDIDA.
Roberto Villarreal / Salou

Durant la trobada s'han tractat els reptes del sector davant la situació generada per la crisi sanitària i els projectes a curt i mitjà termini, i accions que donaran un resultat positiu per promoure la restauració.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor de Promoció Econòmica del consistori, Hèctor Maiquez, s’han reunit amb membres de l’Associació d'Hostaleria de Salou (AEH) —amb el seu president, Pep Moreno, al capdavant— per tal de tractar diversos temes relacionats amb l'actualitat turística i la nova temporada. Així, durant la trobada s’han tractat els reptes del sector davant la situació generada per la crisi sanitària i els projectes a curt i mitjà termini, i accions que donaran un resultat positiu per promoure la restauració.

Durant la reunió, s’ha parlat dels ajuts que l'Ajuntament ha posat en marxa pels sectors econòmics, i es va remarcar la necessitat de promoure, conjuntament, l'oferta gastronòmica de Salou en els mercats de proximitat, "atès que és un producte potent, diversificat i amb una dimensió estratègica desestacionalitzadora".

Notícies relacionades