Salou presenta les seves jornades de l'arròs

Es faran del 29 d'abril al 16 de maig i compten amb la participació de 18 restaurants del municipi

Foto de família de la presentació de les jornades de l'arròs. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Salou

Les jornades són organitzades per l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria (AEH) de Salou. Els preus dels menús es troben entre els 20 euros i els 50 euros.

Arriba el bon temps i, amb ell, les jornades gastronòmiques de les localitats costaneres de la Costa Daurada. Salou ha presentat aquest matí les Jornades de l’Arròs, que es faran entre el 29 d’abril i el 16 de maig i que comptaran amb la participació de 18 restaurants del municipi.

Les jornades són organitzades per l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria (AEH) de Salou i els preus dels menús oscil·len entre els 20 i els 50 euros. Els establiments participants són: El Totxo Taverna, Boquet Restaurant, Malapecora Restaurant, Braseria l'Estació, El Trasto Taberna, Restaurant Casa Soler, Restaurante Delfin, D'Albert, Bar Restaurant La Pasión, Restaurant Club Nàutic Salou, Restaurant El Galeón, Restaurant O Xantar, Restaurante La Tagliatella Salou, Castillo de Javier, Terrassa del Cel Salou Restaurant, Restaurant Sapore di Mare, Arena Restaurant, i Restaurant Cook & Travel.

"L'arròs és un element conciliador. Salou té molts tipus de restaurants, però amb aquest cereal tan aviat es pot elaborar un sushi, com un plat tailandès o també una caldereta; i a cada restaurant hi trobareu una manera única de cuinar-lo", diu Pep Moreno, president de l’AEH. Moreno ha destacat la importància d’aquestes jornades per tal que la restauració al municipi torni a una certa normalitat: "Les jornades de l'arròs són un bri de llum i d'esperança, i una mostra que els hostalers de la ciutat tenim ganes de sortir-nos-en, de continuar i d'anar sumant restaurants que obren, de nou, les seves portes".

Per la seva banda, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha remarcat la trascendència que la gastronomia té en el sector turístic de la ciutat: "L'agenda gastronòmica que avui reprenem, i que vam presentar en el marc de Fitur, al gener de 2020, esperem que representi un baló d'oxigen per a la restauració; un sector que ha quedat molt castigat per la pandèmia, durant el darrer any, i que ha hagut de fer molts esforços per tirar endavant".

Notícies relacionades