L'Agrifood International Congress comptarà amb més de 20 ponents

La tercera edició d'aquest esdeveniment organitzat pel Port de Tarragona concentra els professionals del sector agroalimentari i la seva logística

Descàrrega de pinsos al Port de Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El congrés, que es farà de forma virtual, es dividirà en quatre blocs per temàtiques. Dos cada dia de la celebració de l’esdeveniment, el 5 i 6 de maig.

La tercera edició de l’Agrifood International Congress que se celebrarà els dies 5 i 6 de maig comptarà amb més de 20 ponents. Aquest esdeveniment es farà de forma virtual i està organitzat pel Port de Tarragona juntament amb Ports de l’Estat. El congrés reuneix professionals del sector agroalimentari, de les principals empreses logístiques, productores de pinsos i carns, etc.

L'Agrifood International Congress en dividirà en quatre blocs. El primer, se centrarà en el Port i la logística, el segon sobre la producció de pinsos i carns, en el tercer (que es farà el 6 de maig) s’abordarà els mercats de matèries primeres i en el quart es parlarà sobre la influència de la geopolítica i l’economia en els mercats.

Notícies relacionades