L'Ajuntament de Reus projecta un espai gastronòmic dins del Mercat

Tindrà una superfície de 440 metres quadrats a l'interior de l'edifici més una terrassa exterior

Imatge virtual de com quedarà el mercat després de la construcció del GastroMercat. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

La inversió prevista és de 700.000 euros que assumirà l' operador privat que se'n faci càrrec, en el que serà una col·laboració público-privada que dotarà la ciutat d'un nou espai que funcionarà independentment del Mercat Central.

El Mercat de Reus tindrà un espai dedicat a la restauració que s’anomenarà GastroMercat. Així ho ha anunciat el regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats. El GastroMercat tindrà  una superfície de 440 metres quadrats a l'interior de l'edifici més una terrassa exterior. La inversió prevista és de 700.000 euros que assumirà l' operador privat que se'n faci càrrec, en el que serà una col·laboració público-privada que dotarà la ciutat d'un nou espai que funcionarà independentment del Mercat Central.

La memòria preveu la demolició de l'espai interior on s'ubicarà el GastroMercat, la construcció dels nous serveis, l'ampliació de les instal·lacions, l'obertura de la façana principal, la demolició de les escales i les rampes actuals, la construcció del moll elevat amb un nou accés i una nova marquesina.

"Tenim clar que aquest projecte impulsarà encara més el Mercat Central i completarà l'oferta gastronòmica de la ciutat, amb el producte de qualitat, fresc i de proximitat com a element principal", i afegeix que "hi donarà valor afegit, amb vida i activitat al llarg de tota la jornada i amb ofertes gastronòmiques per esmorzar, fer el vermut, dinar o sopar, per exemple", diu Carles Prats.

Notícies relacionades