La Cambra de Tarragona organitza un viatge comercial a Libèria i Sierra Leone

Es farà entre el 10 i 17 de maig i hi participen sis empreses, quatre d'elles de Catalunya

Una imatge de la seu de la Cambra de Comerç de Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Aquests dos països africans són, segons els responsables de la Cambra, mercats amb grans possibilitats, bons importadors en alimentació, cosmètica, neteja i sanitaris, maquinaria i material de construcció, mineria o agricultura.

La Cambra de Comerç de Tarragona ha organitzat una missió comercial a Libèria i Sierra Leone en la qual hi participaran un total de sis empreses, quatre d’elles catalanes, una del País Basc i l’altra de Madrid. El viatge, que es farà entre el 10 i 17 de maig vol explorar oportunitats de negoci en alimentació, cosmètica, material de construcció i turisme.

“Sense presència física és complicat tancar acords comercials a Àfrica i això ho saben molt bé els exportadors, per això hem fet els esforços logístics, sanitaris i de seguretat que han estat necessaris per assegurar la missió. Que ens hi acompanyin sis empreses és un èxit, així de clar", explica Roberto Barros, director d'Internacional de la Cambra de Comerç de Tarragona.

Segons expliquen des de la Cambra, Tant Libèria com Sierra Leone han començat a desenvolupar el turisme, atès que compten amb platges espectaculars, així com zones selvàtiques ideals pel turisme d'aventura. També han realitzat prospeccions de petroli, que junt amb la potent mineria que tenen, està rellançant el seu creixement.

Notícies relacionades