Fins diumenge estan obertes les inscripcions pel Motivation Day de firaReus

La jornada se celebrarà dilluns 15 de gener i posarà en valor la relació entre la felicitat i la productivitat a les empreses

La Motivation Day serà un punt de trobada de professionals per a la motivació a les organitzacions. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

firaReus ho té tot a punt per a la primera edició del Motivation Day, una jornada dedicada a la motivació, el benestar laboral i a la cultura d'empresa feliç. Aquest esdeveniment vol ser un punt de trobada entre professionals de diversos sectors amb l'objectiu de motivar les organitzacions. L'activitat es farà coincidir amb el Blue Monday, el 15 de gener, que s'ha identificat com el dia més trist de l'any.

Professionals dedicats a la motivació i la felicitat a les empreses explicaran el pròxim dilluns 15 de gener a les instal·lacions de firaReus de 9:15 a 15 hores les seves experiències i els casos d'èxit de corporacions que apliquen el model d'”empresa feliç”. L'objectiu és facilitar eines per millorar la productivitat i generar un impacte positiu en la responsabilitat social de les empreses.

El programa del Motivation Day preveu la realització de tallers, conferències i monòlegs. El preu d'inscripció són 30 euros que inclouen l'esmorzar i dinar. El Motivation Day està dirigit a perfils professionals com gerents, directius, caps de departaments, psicòlegs, emprenedors i coachs, entre d'altres. L'organització ha estat possible gràcies al patrocini de les empreses Servei de Prevenció de Riscos Laborals, Salut i Treball, i Elring Klinger.

Els interessats poden trobar més informació i formalitzar la seva inscripció al web de firaReus www.firareus.com

El programa del Motivation Day

8:45 h. Acreditacions.

9:15 h. Presentació a càrrec de Dani Revenga, director de l'Indicador d'Economia.

9:30 h. Conferència inaugural: "Empresa feliç, una altra moda?" amb Antoni Armengol, director de RRHH a Elring Klinger.

10 h. Taula rodona al voltant de casos d'èxit: Jesús Fernández, Talent Manager de Viajes para ti (Esquiades.com & BuscoUnChollo.com); Cecilia Coll, responsable de Persones amb Valors a Laboratorios Quinton i Noelia Vázquez, directora de RRRHH i Comunicació a ELIX Polymers.

11 h. Coffee break.

11:30 h. Conferència: "La empresa del futuro ya existe: nuevos modelos de gestión enfocados en las personas", a càrrec d'Alex Ríos, CEO de Happy Force i professor a ESIC.

12 h. Taula rodona: "Petites accions amb molt de valor!", moderada per Toni Solé, soci director de The Smart Group i amb Jaume Aguadé, responsable de RRHH a Messer Ibérica de Gases, Josep Forcadell, director comercial de Vopak Terquimsa i Jaume Gurt, director de Negoci a TeamEQ.

13 h. Monòleg: "Terapia Alternarisa", amb Xavier Castells, còmic del canal de TV Comedy Central.

13:45 h. Tancament i cloenda a càrrec de Marc Arza, regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus.

14 h. Dinar de networking.

Notícies relacionades