Un total de 150 empreses participen en la Fira d'Ocupació de la Cambra de Reus

Aquest esdeveniment ha servit perquè un miler de persones sense feina contactessin amb les diferents companyies per tal de trobar un lloc de treball

Un instant de la Fira d'Ocupació. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

En paral·lel, els organitzadors han pogut assistir a les xerrades amb especialistes que els han ofert noves eines per aconseguir el seu propòsit de trobar feina, millorar els seus currículums professionals i oferir-los diversos consells per encarar els reptes del futur.

La Fira d’Ocupació organitzada per la Cambra de Comerç de Reus ha comptat amb la participació de 150 empreses (40 de forma directa en el sectors del comerç i turisme, sanitat, instal·lacions i construcció, cosmètica online, indústria, assegurances i indústria agroalimentària). Segons la Cambra, un miler de persones que busquen feina han contactat amb les empreses.

La fira s’ha fet de forma virtual i això ha permès els buscadors de feina passejar virtualment per totes elles gràcies als enllaços, les memòries i els vídeos que tenien els estands virtuals i establir converses directes a través del xat virtual. En paral·lel, els organitzadors han pogut assistir a les xerrades amb especialistes que els han ofert noves eines per aconseguir el seu propòsit de trobar feina, millorar els seus currículums professionals i oferir-los diversos consells per encarar els reptes del futur.

“La Fira d’Ocupació és un instrument que posem al servei de les empreses i dels treballadors per esdevenir un punt de trobada per afavorir una relació directa que ens permeti aconseguir talent i millorar la competitivitat de les empreses, entitats i organitzacions de les cinc comarques de la nostra àrea d'influència", ha dit Jordi Just, president de la Cambra de Comerç de Reus.

Notícies relacionades