Ipsum i Kaefer guanyen el premi Elix de Seguretat 2019 i 2020

Ambdues empreses han obtingut la puntuació més alta en el KPI Performance de seguretat

Una imatge de les entregues de premis. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Les guanyadores han destacat per "les seves bones pràctiques en matèria de prevenció com a col·laboradores habituals dins de les instal·lacions d'Elix".

Les empreses Ipsum Proyectos Industriales SL i Kaefer Servicios Industriales SAU han guanyat el premi Elix de seguretat 2019 i 2020 respectivament. Segons Elix Polymers, les guanyadores han destacat per “les seves bones pràctiques en matèria de prevenció com a col·laboradores habituals dins de les instal·lacions d’Elix”.

Ipsum és una empresa de serveis, especialista en muntatges industrials diversos, integrant serveis d'enginyeria, subministrament d'equips i materials, muntatge electromecànic i construcció associada. Kaefer és líder en el mercat de l'aïllament i serveis d'accés, a més d'oferir serveis de protecció passiva contra incendis, tancaments i habilitació interior juntament amb altres productes i serveis per a la indústria, indústria naval i offshore i construcció.

Per la seva banda, Óscar López, ajudant de cap de torn, i Francisco Javier Tortosa, operador de planta química, han estat premiats durant l'any 2019 i 2020 respectivament, com els treballadors que major nombre d'Avisos de Situació Insegura han comunicat. "Per aquest gran compromís, els considerem un referent de participació, dins d'un ambient de cooperació, obertura i confiança, d'acord amb els valors corporatius de Elix", diu Esperanza Pérez, SHE Manager d’Elix Polymers.

Notícies relacionades