El Camping & Resort Sangulí Salou nominat als Premis Innovació ANWB 2018

Opta a dues nominacions d'aquest prestigiós guardó turístic, el premi a la Innovació i el premi a l’allotjament més bonic

El Camping Sangulí de Salou opta al premi a la Innovació i al premi a l'allotjament més bonic. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Salou

La ciutat d’Utrech (Països Baixos) serà l’escenari demà dimecres 10 de gener del lliurament del Premi Anual d'Innovació ANWB/KCK, un prestigiós guardó que guardona els millors establiments d’acampada. El Camping & Resort Sangulí Salou, que ja va obtenir la distinció al 2017, hi torna a optar enguany.

Demà es desvetllaran els guanyadors del Premi Anual d'Innovació ANWB / KCK. Entre els nominats es troba el Camping & Resort Sangulí Salou, que opta al premi a la Innovació i al premi a l'allotjament més bonic. Per a ambdues categories, el jurat valorarà la innovació i originalitat tant del Sangulí com de la resta de nominats durant el 2017.

En el cas del Sangulí, de totes les novetats que han viscut durant aquesta passada temporada, la més destacable ha estat la inauguració de l'Àfrica, la nova zona Resort que suposa la ferma consolidació en el món del Glamping.

El premi es lliurarà aquest dimecres, 10 de gener, a la fira de turisme Vakantiebeurs en Jaarbeurs a Utrecht, una de les principals fires de turisme i oci dels Països Baixos. El guanyador obtindrà un prestigiós premi i el reconeixement de la feina feta durant aquest 2017.

Durant la fira, tant el Camping&Resort Sangulí Salou com el Cambrils Park Resort presentaran les novetats per al 2018 amb els eslògans de Glamping Generation y Unlimited Dreams. A més de la fira d’Utrech, els responsables dels establiments turístics seran presents del 18 al 23 de gener a la Fira Leeuwarden, al nord d’Holanda. Aquesta és la fira més important de caravaning del país, i un pol d’atracció turística per als amants de l’acampada. L’última parada serà de l’1 al 4 de febrer al Saló de Vacances de Brussel·les, l’esdeveniment de turisme de més magnitud a Bèlgica.

Notícies relacionades