CaixaBank obre a la ciutat de Tortosa una oficina del nou model Store

L'entitat bancària reforça el seu posicionament a les Terres de l’Ebre i prioritza la transparència i proximitat per donar resposta a les necessitats dels clients

Un empleat de CaixaBank rep al client i l'acompanya en les seves gestions. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tortosa

CaixaBank ha obert aquest dimecres 10 de gener al centre de Tortosa una oficina del seu innovador model Store, amb l'objectiu de reforçar el seu posicionament a la ciutat. L'entitat financera està estenent per tot el territori espanyol el nou model d'atenció personal que es va iniciar al 2013 amb les oficines A de l'entitat. CaixaBank té avui 162 oficines d'aquest model a Espanya, fet que consolida l'entitat com un referent en innovació i en qualitat de servei.

A tota la demarcació de Tarragona CaixaBank disposa de vuit oficines del nou model, dues a Tarragona, dues a Reus, i una oficina a El Vendrell, Valls, Salou i Cambrils. Les oficines Store pretenen donar resposta a les necessitats dels clients i aproximar-se al món del comerç retail millorant l'experiència de compra del client dins de l'oficina. "L'estètica de l'oficina és completament diferent a la convencional i canvia la relació entre els treballadors i els clients, als qui donem tot el protagonisme", ha explicat Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya.
L’ oficina Store Tortosa disposa d'una una superfície aproximada de 434 m2, 13 empleats i gestiona més de 9.100 clients.

La sucursal de Tortosa és la novena del nou model de CaixaBank a les comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre

CaixaBank aspira amb aquest nou model d'oficina a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients de banca de particulars, banca premier i privada i negocis amb un nou model de relació que fomenta la innovació, la transparència i la proximitat. Potencia l'atenció personal i la gestió de l'autoservei; s'acompanya i ajuda al client en l'ús dels caixers d'última generació situats a l'oficina i en l'ús dels dispositius amb accés a Línia Oberta per a que els empleats es centrin en la gestió de les operacions de valor. Els clients reben la benvinguda, a l'entrada de l'oficina, per part d'un empleat que els guia en funció de les seves necessitats.
A més, l'eliminació de les barreres físiques permet millorar la transparència en la relació client/empleat. Les noves oficines disposen també de zones diferenciades que permeten una major privacitat.

El projecte d'oficines Store ha estat guardonat amb el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey lliurat per l'Associació per al Desenvolupament de l'Experiència de Client

Les oficines Store són una passa endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers. El projecte d'oficines Store ha estat guardonat amb el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey lliurat per l'Associació per al Desenvolupament de l'Experiència de Client (DEC).

Notícies relacionades