El sector del càmping impulsa una campanya per reactivar la demanda

Apunta als mercats nacionals i també al francès i al dels Països Baixos, tot i la incertesa que encara afecta als mercats internacionals

Una de les imatges promocionals de la campanya, que posa el focus en actius com la natura o el turisme familiar.
Redacció / Vila-seca

L'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, Càmpings Tarragona -Unique Camping Destination-, ha presentat la seva campanya de promoció més ambiciosa dels darrers anys per tal de reactivar la demanda turística. Amb l'eslògan "Més que mai, vida" es pretén animar als usuaris a tornar a gaudir de les seves instal·lacions després de més d'un any amb moltes limitacions per poder-ho fer.

Joan Antón, president de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, s'ha mostrat esperançat amb l'estiu 2021 "sabem que tothom té ganes de sortir de casa, de recuperar el temps que la pandèmia ens ha pres i, sense dubte, el càmping és una de les millors opcions. Per això, hem optat per un eslògan que transmet tanta vitalitat". Com Antón explica "allotjar-se a un càmping de Tarragona és sinònim de passar uns dies en un complex totalment preparat i segur -la majoria de càmpings disposen de la certificació "Safe Tourism"-, amb la majoria de les comoditats d'un hotel i amb tots els avantatges de poder estar en contacte amb el medi ambient, la natura i passant moltes estones a l'aire lliure".

El sector és optimista i confia en l'entrada en funcionament del passaport sanitari per recuperar xifres d'ocupació

A causa de la incertesa que encara està provocant la pandèmia, enguany, l'associació de càmpings ha reforçat la campanya promocional dirigint-la principalment als visitants catalans i nacionals -Euskadi, Navarra, La Rioja i Aragó-. Antón assegura que "encara no tenim clar com reaccionaran mercats internacionals com el francès, holandès, belga, alemany... Esperem que la posada en marxa del Passaport Sanitari funcioni i tots els nostres clients fidels internacionals puguin tornar a visitar-nos. Molts d'ells ens truquen dient que tenen moltes ganes de venir". Tot i això, la campanya promocional també s'adreçarà als mercats internacionals a través de les xarxes socials. La campanya promocional "Més que mai, vida!" es podrà veure en televisions, premsa escrita i digital, ràdios, revistes sectorials, estacions de tren i metro de Barcelona, tanques a les principals carreteres i xarxes socials.

Un estiu positiu

Respecte a la previsió d'aquest estiu, Antón assegura que "tot ens indica que el 2021 serà millor que el 2020, tenim bones sensacions i les reserves comencen a arribar, tot i això, cada cop els clients reserven amb menys d'antelació". Actualment, tots els càmpings de la província de Tarragona ja estan oberts i ara mateix "les ocupacions són baixes entre setmana, però els caps de setmana remunten, bàsicament gràcies al turisme de proximitat. És lògic, ja que ara mateix no tenim pràcticament turisme internacional que és el que ens ompliria de dilluns a divendres" conclou Antón.

Notícies relacionades