La reusenca Gabriela Garcia guanya la fase territorial del “Premi A Dona Professional Autònoma” de CaixaBank

La fundadora de Vetalliance Reus i Cambrils optarà al guardó nacional, que inclou una dotació econòmica de 6.000 euros

Redacció / Reus

Gabriela Garcia, fundadora de Vetalliance Reus i Cambrils, empresa dedicada a l'atenció veterinària, ha estat seleccionada per la seva trajectòria professional com la guanyadora de la Direcció Territorial Catalunya del Premi A Dona Professional Autònoma CaixaBank. La Direcció Territorial Catalunya, engloba la demarcació de Girona, Tarragona i Lleida, i les comarques del Bages, Berguedà i Osona. Amb aquests guardons, CaixaBank reconeix la trajectòria de treballadores per compte propi d'Espanya i dona suport a la tasca i l'aportació a la societat d'aquest col·lectiu, que és una peça clau en l'economia.

Vetalliance, una clínica veterinària situada a Reus i Cambrils, engloba la part general de consultes, radiologia, ecografia, cirurgia i anàlisis, i col·labora amb professionals especialistes del sector per donar la millor i més complerta atenció. Gabriela Garcia, originaria de Veneçuela, i llicenciada en Veterinària, va obrir fa 8 anys la clínica de Reus, i fa 2 anys la de Cambrils. Garcia, ha fet créixer el negoci inclús en temps de pandèmia, contractant nous veterinaris i veterinàries per les seves clíniques. A més, la veterinària col·labora amb associacions proteccionistes d'animals i és professora de dansa clàssica.

Gabriela Garcia ha estat seleccionada entre més de 44 candidatures que s'han presentat a la Direcció Territorial Catalunya. Per a la seva elecció, el jurat (integrat per directius de CaixaBank) ha valorat la fortalesa dels seus serveis, així com el grau d'innovació del seu projecte professional, la incidència en la creació d'ocupació o qüestions relacionades amb la sostenibilitat i l'impacte social, entre altres factors. En el conjunt del territori espanyol, en aquesta primera edició dels guardons han participat 691 professionals autònomes.

Gabriel Garcia optarà, juntament amb les altres 13 premiades en la fase territorial (una per cada Direcció Territorial de CaixaBank), al guardó nacional. La guanyadora del Premi Nacional obtindrà una dotació econòmica de 6.000 euros per  destinar a accions de formació empresarial i personal. A més, rebrà un diploma acreditatiu i es beneficiarà d'una campanya de difusió a través dels canals de comunicació de l'Associació de Treballadors Autònoms.

També formarà part d'una comunitat virtual que es crearà on podrà accedir juntament amb la resta de les guanyadores de la fase territorial i la guanyadora nacional. A través d'aquesta xarxa de networking podran compartir coneixements, idees i experiències i serà un punt de trobada per  establir vincles professionals amb altres membres d'aquest col·lectiu.

Notícies relacionades