La URV i l’ESIC impulsen un doble grau en ADE i màrqueting

Els alumnes cursaran la meitat dels estudis a la Facultat d’Economia i Empresa de Reus o de Terres de l’Ebre i l’altra meitat a l’escola de negocis de Barcelona

La Facultat d'Economia i Empresa del campus de Bellissens, a Reus.
Redacció / Reus

La Universitat Rovira i Virgili (URV) i l'escola de negocis ESIC oferiran a partir del curs 2021-2022 un doble grau d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE) i de Màrqueting. Es tracta d'una titulació de cinc anys, en la qual els estudiants cursaran dos anys i mig a la Facultat d'Economia i Empresa de la URV, al campus Bellissens o al campus Terres de l'Ebre, on aprendran els fonaments de l'economia i la gestió empresarial, i dos anys a l'ESIC, a Barcelona, on s'especialitzaran en màrqueting. L'últim mig any es dedicarà a les pràctiques en empreses.

"L'àrea del màrqueting atrau molts estudiants", explica el degà de la Facultat d'Economia i Empresa, Antonio Terceño, que afegeix: "La Facultat ja ofereix una menció en màrqueting  i tots els anys s'omplen ràpidament les 60 places". L'objectiu del doble grau és que els titulats es graduïn ja amb una especialització important: "És una alternativa a fer primer un grau en ADE i després un màster en màrqueting; aglutina les dues coses".

S'oferiran deu places de doble grau al campus Terres de l'Ebre i deu més al campus Bellissens. L'ESIC és un centre adscrit a la URV des de 2016, "de llarga trajectòria professional i molt especialitzat en màrqueting", en paraules de Terceño. És un exemple poc usual de combinació d'una institució pública i una de privada. El preu total del doble grau correspon a la meitat dels crèdits que imparteix la URV, amb un preu públic establert per la Generalitat de Catalunya, i l'altra meitat a les tarifes de l'ESIC.

El vicerector d'Economia i director del campus Terres de l'Ebre, Jordi Sardà, creu que és una molt bona oportunitat  no només pel campus sinó també per al territori ebrenc: "Per una banda, permetrà als nostres estudiants especialitzar-se en màrqueting en dos centres de reconegut prestigi i, per l'altra, permetrà la transferència d'aquest coneixement a les empreses del nostre entorn, contribuint al desenvolupament i creixement d'aquestes empreses i en definitiva de les Terres de l'Ebre".

Notícies relacionades