El gegant automobilístic Maxus distribuirà vehicles elèctrics a tota la península des del Port

Automax Espanya, distribuïdor de Maxus, tria la base de Bergé Gefco a Tarragona per gestionar la seva logística a la península ibèrica

La marca asiàtica ja ha descarregat a Tarragona les primeres unitats dels seus vehicles comercials elèctrics.
Redacció / Tarragona

Maxus, la marca asiàtica de el grup SAIC Motor i setè fabricant mundial d'automòbils, a través del seu distribuïdor Automax Espanya gestionarà amb BERGÉ GEFCO el transport i la logística de la seva nova gamma de vehicles comercials a Espanya, que estaran a la venda a partir del mes de juny.

Maxus ha seleccionat el centre logístic de BERGÉ GEFCO a Tarragona com a porta d'entrada dels seus vehicles per mar procedents de l'est d'Àsia, des d'on es centralitzarà la distribució per a Espanya i Portugal. De fet, al maig va arribar a el Port de Tarragona el vaixell Crystal Ray (consignat i operat per BERGÉ), que va descarregar un total de 2.189 vehicles, entre ells les primeres unitats dels models Maxus eDELIVER 3 i eDELIVER 9, 100% elèctrics, amb etiqueta ZERO, i Maxus Deliver 9, amb motor dièsel.

Gràcies a l'acord empresarial, Tarragona serà la porta d'entrada dels vehicles d'aquesta marca, el setè fabricant mundial d'automòbils

El centre logístic multimodal de BERGÉ GEFCO situat al Port de Tarragona compta amb una àmplia infraestructura dotada d'una campa d'1 milió de metres quadrats, una capacitat d'emmagatzematge per a 40.000 unitats, 7000 m2 de tallers i altres serveis de valor afegit. Disposa d'estacions de càrrega elèctrica per a una logística de baixes emissions en CO2 amb l'última tecnologia en matèria de sostenibilitat, 17.000 places amb cobertura anti calamarsa i un túnel de rentat d'última generació.

L'alta capacitat del propi centre de BERGÉ GEFCO es veu complementada per la flexibilitat, productivitat i freqüència d'escales en tràfics deep sea que es realitza de la mà de l'Autoritat Portuària de Tarragona. L'adjudicació d'aquest contracte reforça el lideratge estratègic de BERGÉ GEFCO en transport, emmagatzematge i gestió logística innovadora de vehicles finalitzats a la Península Ibèrica, donant resposta als més exigents requeriments logístics de companyies internacionals d'automoció.

Notícies relacionades