ASESA lliura el premi de Seguretat i Medi Ambient 2020 a NAVEC

El guardó reconeix les bones pràctiques d'aquesta empresa en la integració de la seguretat en la seva activitat diària

Redacció / Tarragona

El passat divendres 28 de maig, ASESA, en el marc del premi anual entre les empreses de servei amb les quals col·labora de forma habitual, va fer entrega d'un reconeixement al grup NAVEC per la bona feina feta al llarg del 2020 en la integració de la seguretat en la seva activitat industrial diària a les instal·lacions d'ASESA.

L'objectiu del premi Seguretat i Medi Ambient és promoure la millora continua, incrementar la cultura de seguretat i la sensibilització ambiental de totes les persones que treballen a ASESA. Tenint sempre com a premissa que la salut, la seguretat i la protecció del medi ambient són la primera i principal prioritat per l'activitat d'ASESA.

L'acte es va fer de forma presencial a les instal·lacions d'ASESA, complint amb els protocols COVID vigents a l'exterior, i va comptar amb la presència de treballadors de NAVEC a ASESA, i responsables directius de les dues empreses.

ASESA va donar l'enhorabona al grup NAVEC per la bona gestió portada a terme durant l'any 2020, any marcat per la pandèmia destacant a més NAVEC com a empresa modèlica en la implantació de mesures preventives per la minimització del risc de contagi per COVID dels seus treballadors al centre de treball.

ASESA va animar a seguir treballant amb implicació i compromís per la millora continuada en l'àmbit de la salut, seguretat i protecció del medi ambient per tal d'avançar conjuntament cap a l'excel·lència en els estàndards de seguretat i medi ambient, essencial en l'activitat d'ASESA.

Notícies relacionades