El Saló Construïm Futur abordarà aquest dijous la conjuntura del sector de l’edificació

Diversos ponents reflexionaran al Teatre Auditori de Salou sobre les tendències d’un sector clau per a l’economia del territori

Redacció / Salou

La tercera edició del Saló Construïm Futur, la jornada de networking convocada per l'Open Energy Institute i l'Ajuntament de Salou, posarà sobre la taula les claus del moment econòmic actual del sector de l'edificació aquest dijous a la capital de la Costa Daurada. La trobada aplegarà empresaris, professionals i administracions del sector de l'edificació, la rehabilitació sostenible i l'economia circular, posant el focus en el model de les 'smart cities'.

L'esdeveniment se celebrarà de forma presencial, però sempre respectant l'aforament i la resta de mesures de seguretat, aquest dijous 17 de juny a la Sala Europa del Teatre Auditori de Salou des de les 9.30h del matí. Destacats especialistes debatran sobre les tendències i estratègies que determinaran el futur de l'edificació, una activitat clau per a l'economia del territori.

En concret, el III Saló Construïm Futur analitzarà tendències com la rehabilitació, estratègies lligades als models smart building i smart green cities i els reptes que la sostenibilitat, el medi ambient i les conseqüències derivades de la pandèmia tant per a les administracions públiques com per a l'empresa privada. A més, també s'abordaran temes com els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), així com els nous fons Next Generation provinents de la UE.

Aquesta trobada comptarà amb l'assistència del senyor Pere Granados, alcalde de Salou; Jordi Puigneró, vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya (pendent de confirmació); Joan Groizard, director general del Instituto para el Ahorro y la Diversificación de la Energía (IDAE); Jordi García Brustenga, director d'Operacions i Estratègia d'Enisa (Empresa Nacional de Innovación); Santiago Castellá, professor URV i senador; Gonzalo Bernardos, professor titular d'Economia de la UB, analista i consultor econòmic i immobiliari; Ana Puigdevall, directora general de l'Associació d'Agents Immobiliaris de Catalunya i membre de la Junta Directiva de FIABCI; Carmen Pérez-Pozo, sòcia fundadora del Bufet Pérez-Pozo i sòcia de WIRES (Women in Real Estate Spain); Oriol Aymí, responsable de la Cadena SER a Reus i Tarragona; Jordi Tintoré, delegat zona est Serveis Urbans i Medi Ambient d'ACCIONA; Constantino Garrido, CEO de COVICOVE; Josep M. Tost, director de l'Agència de Residus de Catalunya (febrer 2011-juny 2021); Jordi Roig Rodamilans, junta directiva del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificacions de Tarragona; Marc Montagut, primer tinent d'alcalde i regidor de Gestió de Territori i Habitatge de l'Ajuntament de Salou i Anwar Zibaoui, coordinador general de ASCAME (Association of the Mediterranean Chambers of Commerce and Industry) i coordinador del Mediterranean Real State Forum que clourà la trobada a les 13:45h. Tots ells ens donaran un full de ruta per a traçar els objectius en matèria de construcció, sostenibilitat i medi ambient.

Les inscripcions són gratuïtes i han de realitzar-se per mitjà del correu electrònic bamboo@smartbamboo.es indicant nom, cognoms, empresa i número de telèfon mòbil. La inscripció prèvia és necessària per tal de no superar l'aforament permès a la sala.

Els col·laboradors

L'Ajuntament de Salou, conjuntament amb l'Open Energy Institute convoquen i organitzen aquesta trobada, la secretaria tècnica de la qual recau en Bamboo Comunicació. Les empreses patrocinadores son ACCIONA, Aquí Energia, Agència de Residus de Catalunya, Autolica Tarragona, Tarragonesa de Metales, COAATT (Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificacions de Tarragona).

Notícies relacionades