L’hostaleria de Tarragona protagonitza el cupó de l’ONCE d’aquest dijous

El sorteig difondrà 5,5 milions de cupons per tot l’Estat

Redacció / Salou

El sector de l'hostaleria, un dels més afectats per l'aturada econòmica de la Covid, protagonitza el cupó de l'ONCE de dijous, 17 de juny. Cinc milions i mig de cupons difondran la important tasca d'aquest sector.

Pere Granados, alcalde de Salou; Berta Cabré, presidenta de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona; Xavier Blasi, Camping & Resort Sangulí; Raquel Saavedra, directora de l'ONCE a Tarragona I Rafaela Pérez, vicepresidenta primera del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya, han presentat el cupó al Camping & Resort Sangulí de Salou. Per fer-ho, tots ells i elles s'han posat a la pell d'una persona cega i han gaudit d'un esmorzar sense poder veure, amb antifaç.

La tècnica de rehabilitació de l'ONCE, Laura Blanco, els ha explicat les pautes de comportament en el tracte i servei a taula a les persones cegues o amb discapacitat visual quan són clients d'un bar o restaurant, com per exemple: localitzar el menjar (seguint les hores del rellotge), la beguda, els coberts... "Estem encantats de poder ajudar a l'hostaleria i la restauració. I poder-los oferir el nostre assessorament per a millorar el servei a les persones cegues o amb discapacitat visual greu quan van a dinar o a sopar. Són unes pautes molt senzilles que les poden guiar molt bé. Constitueixen un pas més per ser iguals i normalitzar la vida social de les persones amb discapacitat", apunta Enric Botí, delegat territorial d'ONCE Catalunya.

Notícies relacionades