Ford tanca a Tarragona el tour de la ‘Gaming Transit’ del Team Fordzilla

La iniciativa permet oferir diversió accessible a nens i joves amb necessitats especials

Redacció / Tarragona

Ford tanca a Tarragona el tour nacional de la 'Gaming Transit' del Team Fordzilla, la furgoneta adaptada per oferir diversió accessible a nens i joves amb necessitats especials. Una Ford Transit especialment modificada, anomenada Vanzilla, equipada amb característiques d'accessibilitat i l'última tecnologia de videojocs d'alta qualitat, visita organitzacions benèfiques, proveïdors de cures i escoles alternatives per proporcionar-los entreteniment inclusiu gràcies a les seves adaptacions.

El Team Fordzilla viatja aquest estiu per les carreteres europees per portar diversió als nens amb necessitats especials i donar suport a diverses entitats socials amb una Gaming Transit especialment modificada, anomenada Vanzilla. El tour finalitza el seu recorregut per Espanya aportant diversió accessible als usuaris i famílies de l'entitat ASPERCAMP en el Centre Transit de Ford Tarraco Center, després del seu pas per l'escola Rosa Llàcer de València; la planta de Ford a Almussafes en una sessió per a fills d'empleats amb necessitats especials; les fundacions Apascovi i Horizontes Abiertos de Madrid i el Hogar Clínica San Rafael de Vigo, i es traslladarà en les pròximes setmanes a altres països europeus


 

Els membres del Team Fordzilla -l'equip d'e-sports de Ford- condueixen aquesta Ford Transit única, equipada amb característiques d'accessibilitat i l'última tecnologia de videojocs d'alta qualitat, per visitar organitzacions benèfiques, proveïdors de cures i escoles alternatives que donen suport als nens. Per fer més accessible l'entreteniment a aquells nens amb mobilitat reduïda, la furgoneta inclou elements com comandaments adaptables que permeten connectar botons, interruptors o joysticks externs per crear configuracions específiques a mida, així com rampes d'accés adaptades.

La marató de gaming solidari començava a València a l'escola Rosa Llàcer i en una sessió per a fills amb necessitats especials d'empleats de la planta Ford d'Almussafes. Després de visitar la Fundación Apascovi i Horizontes Abiertos de Madrid i l'Hogar i Clínica San Rafael de Vigo, acaba el seu recorregut per Espanya oferint entreteniment accessible als usuaris i famílies de l'associació ASPERCAMP, de Tarragona, en el Transit Center de Ford Tarraco Center. Vanzilla continuarà el seu recorregut les pròximes setmanes per entitats de França, Alemanya i el Regne Unit.

Notícies relacionades