La Costa Daurada es promociona entre agents de viatge de Polònia

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona presenta la destinació als operadors en un acte en línia

Els vols entre l'aeroport de Reus i la ciutat de Gdansk es van reprendre el passat 4 de juny.
Redacció / Tarragona

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha presentat, aquest dimecres, la Costa Daurada a gairebé una trentena d'agències de viatges de Polònia per promoure l'arribada de visitants d'aquest mercat emissor. 

L'acte promocional s'ha dut a terme en línia, i els agents turístics polonesos que l'han seguit han conegut alguns dels actius més destacats de la destinació, amb especial atenció a la qualitat de les platges i els serveis d'allotjament; el patrimoni mundial reconegut per la UNESCO, i la seva oferta gastronòmica.

L'any 2019 es van reinstaurar els vols regulars de Ryanair entre l'aeroport de Reus i la ciutat polonesa de Gdansk, un trajecte que en els anys anteriors només s'operaven amb vols xàrter. La línia va representar un impuls a l'arribada de viatgers d'aquell país, amb 20.779 passatgers el 2019. Es tracta d'un mercat d'interès pel seu potencial, i en l'actualitat representa un volum de turistes per a la Costa Daurada que supera mercats com el portuguès o el dels països nòrdics. Al conjunt de Catalunya arriben anualment uns 200.000 turistes procedents de Polònia.

Les connexions entre Reus i Gdansk d'aquest 2021 van iniciar-se el passat 4 de juny, amb dos vols setmanals, cada dilluns i divendres, fins al 29 d'octubre. Les bones comunicacions entre la ciutat polonesa i la resta del país facilita que aquest vol regular posi a l'abast de potencials turistes de la resta del país l'arribada a la Costa Daurada.

Notícies relacionades