L’Ajuntament de Salou donarà feina a 21 persones amb la nova edició del Pla d’Ocupació Local Jaume I

Les instàncies s’han de presentar a la Seu Electrònica o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana des del 13 de juliol al 2 d’agost

Redacció / Salou

L'Ajuntament de Salou, mitjançant el Servei d'Ocupació Municipal (SOM Salou), engega la sisena edició del Pla d'Ocupació Local "Jaume I 2021", per tal de seleccionar 21 persones que cobriran llocs amb perfils professionals de suport a la brigada en tasques de paleteria i de muntatge i instal·lacions; a més d'altres figures, com conserges d'instal·lacions municipals; dinamitzador/a juvenil; auxiliar recepcionista; gestor/a de programes i subvencions; auxiliar d'atenció a la ciutadania; agent cívic; tècnic/a de suport a la emprenedoria; tècnic/a d'inserció laboral; auxiliar de prospecció empresarial o tècnic/a en gestió ambiental.

Les places que es cobriran s'han dissenyat per satisfer diversos perfils professionals de les persones que viuen a Salou i que es troben en situació d'atur. Així mateix, s'han tingut en compte les característiques pròpies dels programes i projectes a desenvolupar pels diferents departaments de l'Ajuntament. Tot plegat, amb la intenció de tenir en consideració diferents sectors de la població, i de millorar i reforçar els serveis a la ciutadania i el manteniment de la ciutat.

El col·lectiu de persones que s'incorporarà al mercat de treball durà a terme diferents accions que configuren projectes de manteniment de la ciutat, com: treballs de millores i manteniment; dinamització i realització d'activitats per a joves; atenció al públic; gestió de projectes mediambientals; suport i assessorament a la creació d'empreses o a la recerca de feina; o la informació a la ciutadania, en diversos aspectes.

Contractes de 6 mesos

Aquest Pla d'Ocupació Local pretén pal·liar, temporalment, la situació socioeconòmica de les persones contractades per un període de 6 mesos, fins a 12 en algun lloc de treball; a més de millorar les seves competències professionals, incrementant, així, les seves possibilitats d'accés al mercat de treball i, també, per desenvolupar projectes d'interès general i social per al municipi. Els treballadors i treballadores també rebran un mòdul formatiu en tècniques de recerca de feina, que impartirà el personal del SOM Salou.

El Pla d'Ocupació Local "Jaume I 2021" es finança, al 100%, amb recursos municipals, destinant, en aquest cas, fins a 300.000€ provinents de la partida anual destinada a plans d'ocupació, ampliada, gràcies a un dels paquets de mesures per pal·liar la situació derivada de la COVID-19 al nostre municipi.

Les persones interessades en participar en la convocatòria hauran de presentar la instància, via online, a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Salou; o bé a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), situada a la planta baixa de l'Ajuntament de Salou, amb cita prèvia, a partir de demà dimarts, dia 13 de juliol i fins al 2 d'agost.

Notícies relacionades