Francesc Pintado recupera la presidència de l'AEHT i la Junta incorpora nous membres

Agafa el relleu de Marta Domènech, que ha hagut de renunciar pel seu nomenament com a Directora de Turisme de Catalunya

Redacció / Tarragona

La Federació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) va celebrar una junta extraordinària destinada a escollir el nou president de l'entitat i els membres que s'incorporen a la junta. Un canvi de presidència com a conseqüència del nomenament de Marta Domènech, fins ara presidenta de l'entitat, com a nova Directora de Turisme de Catalunya. Francesc Pintado assumeix el càrrec al costat d'una junta que manté tots els seus membres i que n'incorpora de nous.

Francesc Pintado, ha remarcat que "assumeixo de nou el càrrec que m'ha acompanyat els darrers tres anys amb el mateix compromís que he demostrat sempre. Compto amb el recolzament d'una junta que sempre ha estat al meu costat i que avui aprofita per créixer i diversificar-se amb referents del sector al nostre territori que ens permetran fer un salt qualitat en els projectes i serveis que oferim als socis"

Per la seva banda, Marta Domènech, tot i deixar el càrrec de presidenta de l'AEHT, seguirà connectada a l'AEHT: "Ho faré des d'una altra posició, però amb la mateixa atenció i amb els millors desitjos per una família de la que formo part des de fa més de 10 anys, com a sòcia i com a ex-presidenta". Marta Domènech, ha rebut de la mà de Francesc Pintado, la jaqueta de cuina de l'AEHT, com agraïment i respecte per la tasca feta com a presidenta de l'AEHT.

La Junta de l'AEHT incorporà Daniel Brasé, nou vicepresident de relacions interterritorials, Jordi Jardí, nou vicepresident de formació i David Amorós, nou vicepresident d'Slow Food.

Notícies relacionades