El CAT edita un llibre sobre com es va gestar el minitransvassament de l’Ebre

L’obra recorda com es va impulsar la llei que va permetre el projecte i la creació del Consorci d’Aigües de Tarragona

La publicació és fruit de diverses entrevistes entre el periodista Tomàs Carot i el polític i advocat Antonio Faura.
Redacció / Tarragona

El Consorci d'Aigües de Tarragona, el CAT, amb motiu dels 40 anys de l'aprovació de la Llei 18/81 que va fer possible el transvasament de l'Ebre, ha editat una publicació sobre com es va impulsar. El llibre l'ha escrit el periodista Tomàs Carot a partir de diverses entrevistes amb l'advocat i polític ebrenc Antonio Faura, un dels artífexs del minitransvassament.

La publicació rep el nom de 'Converses amb l'autor, redactor i ponent de la llei 18/81. Intrahistòria de la Llei del minitransvassament' neix fruit de diverses entrevistes del periodista Tomàs Carot amb el polític i advocat ebrenc, Antonio Faura. Faura explica com es va viure el procés de negociació de la llei viscut a cavall de dues legislatures i un intent de cop d'Estat entremig.

Tal i com indica Carot en la presentació d'aquesta publicació "les vicissituds, les negociacions polítiques, els entrebancs i la fermesa queden reflectides i associades als noms propis dels protagonistes. En una perspectiva del temps, Antonio Faura relata fets i recorda circumstàncies".

Notícies relacionades