CaixaBank i Etecnic sumen forces per impulsar el vehicle elèctric

CaixaBank finançarà equips de recàrrega ràpida en llocs públics, aparcaments o empreses

Redacció / Reus

CaixaBank finançarà l'adquisició d'un vehicle elèctric i de diversos equips de recàrrega ràpida per part de l'empresa Etecnic de Reus amb l'objectiu de millorar l'eficiència energètica d'aquesta companyia de la capital del Baix Camp.

L'entitat bancària i l'empresa reusenca han formalitzat un lísing per valor de 30.000 euros per adquirir un cotxe elèctric Volkswagen ID3 i millorar així l'impacte ambiental de la gestió empresarial d'Etecnic. En l'àmbit de la sostenibilitat, d'altra banda, també s'han finançat diversos equips de recàrrega ràpida de l'empresa que permeten recarregar vehicles elèctrics en llocs públics, aparcaments o seus d'empreses.

Etecnic treballa projectes 360º d'infraestructura de recàrrega per a vehicles elèctrics en tot el seu procés: la consultoria, l'estudi i projecte de l'estació de recàrrega i mobilitat elèctrica, la pròpia instal·lació, el software de gestió EVcharge, el manteniment per garantir-ne una llarga durada i el servei d'atenció a l'usuari 24/h.

L'empresa reusenca ofereix punts de recàrrega per instal·lar en estacions de servei, espais públics, aparcaments col·lectius i empreses privades. En total, ja n'ha instal·lat més de 630 a tot el territori. Etecnic va néixer l'any 2015 i té com a objectiu contribuir a l'avenç de la mobilitat elèctrica sostenible amb projectes de màxima qualitat i garantia, liderar la gestió de recàrrega y control energètic dels vehicles amb les seves aplicacions, inspirar fabricants i instal·ladors perquè se sumin al projecte de mobilitat sostenible i ser un model de qualitat per altres integrants del sector de la mobilitat elèctrica.

Notícies relacionades