L’Ajuntament de Tarragona s’incorpora com a soci al Clúster TIC Catalunya Sud

L’associació d’empreses tecnològiques ha incorporat en el que portem d’any 25 nous associats superant la seixantena

Pablo Mazón (esquerra) amb Jordi Fortuny, Primer Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Tarragona.
Redacció / Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona s'ha sumat al projecte del Clúster TIC Catalunya Sud incorporant-se com a soci per treballar de manera conjunta en la promoció de la societat i economia digital, així com per contribuir en la competitivitat del sector tecnològic al Camp de Tarragona.

Aquesta aliança estratègica permetrà al Clúster TIC i a l'Ajuntament de Tarragona potenciar projectes tecnològics necessaris pel territori i per les empreses del sector a casa nostra, a més de reforçar la col·laboració público-privada i la formació a tots els nivells en l'àmbit de les TIC al territori.

El Clúster TIC Catalunya Sud celebra l'aposta de l'Ajuntament de Tarragona pel sector i es situa com agent actiu per ajudar al consistori tarragoní en els reptes de transformació digital que requereix el moment actual. La incorporació de l'Ajuntament de Tarragona al projecte reforça un dels principals objectius del Clúster, situar Tarragona com un centre tecnològic potent i de futur.

Des de gener de 2021, el Clúster TIC Catalunya Sud ha incorporat 25 nous associats i col·laboradors. Actualment, l'entitat està formada per 61 membres i continua treballant per arribar a cada cop més empreses del territori i reforçar la projecció del sector tecnològic tarragoní.

Aquest nou curs es reforçaran les opcions de formació i els serveis per empreses associades. A més, durant el darrer trimestre de l'any hi ha previstes jornades destacades com el Speed Dating i la Women Tech. Per altra banda, l'Escola TIC del Clúster manté la seva activitat formativa per contribuir a cobrir la demanda de personal especialitzat al sector. Així mateix, el Clúster treballa també en nous projectes que es desenvoluparan gràcies als Fons Europeus i que es materialitzaran en els propers mesos.

Notícies relacionades