La Diputació de Tarragona lliura aquest divendres els V Premis Emprèn d'impuls a l'emprenedoria

Enguany opten als guardons un total de 46 projectes empresarials del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre

Una imatge dels Premis Emprèn, que destaquen la tasca dels emprenedors de la demarcació. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Aquest divendres 26 de gener l'Auditori de la Diputació de Tarragona, al carrer Pere Martell, 2 de Tarragona, acollirà l'acte de lliurament dels Premis Emprèn de foment a l'emprenedoria. Els guardons arriben enguany a la seva cinquena edició i compten amb la participació d'un total de 46 projectes empresarials de la demarcació.

L'acte de lliurament comptarà amb les intervencions del reconegut consultor Xavier Marcet, qui ha treballat per la innovació i el desenvolupament estratègic de nombroses empreses nacionals i internacionals, i de Merche Dalmau, propietària i directora de la bodega sostenible i ecològica Clos Galena (D.O.Q. Priorat), un dels vins de la qual es va servir al sopar dels Premis Nobel 2017, celebrat aquest desembre a Estocolm.

Els premis es distribueixen en 5 categories - Turisme, cultura i experiències; Salut i esport; Tecnologia i innovació; Eficiència energètica i sostenibilitat i Economia social-, sectors estratègics per al territori. Cada categoria tindrà un guanyador, que rebrà la quantitat de 5.000 euros, i dos reconeixements dotats amb 1.000 euros cadascun.

Cada categoria tindrà un guanyador, que rebrà la quantitat de 5.000 euros, i dos reconeixements dotats amb 1.000 euros cadascun

Enguany, les categories que han tingut més èxit de participació han estat Economia social i Turisme, cultura i experiències, amb 14 i 12 participants respectivament, seguides de Tecnologia i innovació i de Salut i esport, amb 8 projectes cadascuna, i d'Eficiència energètica i sostenibilitat, amb 4 projectes apuntats.

La Diputació de Tarragona ha convocat un any més aquest certamen amb l'objectiu de fomentar l'esperit emprenedor i contribuir a generar ocupació de qualitat al territori. Els Premis Emprèn 2017 impulsaran 15 projectes empresarials que tinguin seu social i que s'hagin de desenvolupar al Camp de Tarragona i/o a les Terres de l'Ebre, amb una dotació total de 35.000 euros.

Notícies relacionades