L’Ajuntament de Reus organitza tallers i jornades per promoure la creació d'empreses

El programa l’impulsa la regidoria d’Empresa i Ocupació, en col·laboració amb Mas Carandell

Redacció / Reus

La regidoria d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Reus, en col·laboració amb l'IMFE Mas Carandell, presenten les activitats que tindran lloc el darrer quadrimestre de l'any, per promoure la creació d'empreses i l'emprenedoria a la ciutat.

D'una part hi ha el programa d'acompanyament a la creació d'empreses: sis  tallers de dues hores de durada per treballar els continguts importants en la posada en funcionament de l'activitat. I a càrrec de professionals del màxim nivell.  L'objectiu del Programa és reforçar l'assessorament a les persones que ja utilitzen de forma individual el Servei d'Assessorament a la creació d'empreses i emprenedoria.

Pel regidor d'Empresa i Ocupació, Carles Prats, aquestes accions consoliden el suport a l'emprenedoria, i també donen impuls a l'ocupació i al teixit productiu de la ciutat, posant a disposició de les persones emprenedores un seguit de recursos de molta qualitat. Amb professionals del territori i en col·laboració amb altres entitats i institucions del territori.

Les sessions grupals tindran lloc els dijous, a partir del mes d'octubre a les instal·lacions de Mas Carandell, i són les següents:

  • 07/10/2021 La teva eficàcia personal. Auto lideratge efectiu i afectiu, a càrrec de Xavier Plana. Consultor, formador, coach, especialitzat en organitzacions.
  • 14/10/2021 De la idea al negoci: estratègia empresarial, a càrrec David Martínez. Consultor i formador, especialitzat en creació d'empreses.
  • 21/10/2021 Obligacions fiscals, formes jurídiques i llicències, a càrrec de JURISA.
  • 28/10/2021 L'empresa en números: elements clau del pla financer, a càrrec de Xavier Càmara. Professor de Finances a la URV i Director de la Càtedra d'Emprenedoria de la URV.
  • 04/11/2021 L'estudi de mercat, a càrrec de Hildebrand Salvat. Director Tècnic de Ceres
  • 11/11/2021 La comunicació per captar i fidelitzar al teu client, a càrrec de la UOC, amb David Achell, graduat en Comunicació de la UOC i soci fundador de l'agència de comunicació ElMetrost.

Per completar el servei s'ha programat un cicle de Jornades de suport a la creació d'empreses, obert a altres professionals en actiu, que es realitzaran a les instal·lacions de Redessa del camí de Valls

Tot i això, la primera d'aquestes jornada tindrà lloc el proper dijous 16 de setembre serà en format en línia, a través de la plataforma zoom.

  • 16/09/2021 El repte i la transformació dels models de negoci de la micro- empresa durant la pandemia a càrrec de David Martínez Raventós. Consultor i formador especialitzat en creació d'empreses.
  • 30/09/2021 Cafè de la Reempresa. A càrrec de David Gispert. Tècnic de Reempresa a Tarragona
  • 27/10/2021 Jornada de Neuromàrqueting i Neurocomunicació. Com vendre i comunicar avui, a càrrec d'Albert Pàmies
  • 18/11/2021 Si vols millorar l'Impacte social, mesura'l! a càrrec d'Amanda Figueres
  • 02/12/2021 Seminari de tancament fiscal. A càrrec del Despatx Garrigues

Es pot realitzar la inscripció a les accions directament a Mas Carandell 977010850 o als enllaços www.mascarandell.cat

Entre els mesos de gener a agost de 2021 s'han atès 42 persones al servei d'Assessorament a la creació d'empreses i emprenedoria de la Regidoria d'Empresa i Ocupació que s'ofereix des de l'IMFE Mas Carandell. I s'han fet 67 seguiments a les persones assessorades durant el 2020.

La major part de consultes i assessoraments són de les formes jurídiques de l'empresa, i les activitats principals són dels sectors serveis i comerç.

Notícies relacionades