Comença a Tarragona el Programa Explorer per donar suport a 26 joves amb idees de negoci

Els millors projectes de tot l'Estat viatjaran a Silicon Valley i podran guanyar 30.000€ de finançament per posar en marxa el seu negoci

Els participants al programa Explorer. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili i el Banc Santander han posat en marxa la IX edició del programa Explorer, que compta amb la participació de 26 joves emprenedors que han estat seleccionats per desenvolupar la seva idea de negoci.

El programa Explorer, abans programa Yuzz, ofereix durant cinc mesos formació i assessorament per elaborar plans de negoci basats en idees de base tecnològica. Aquesta iniciativa està coordinada pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) amb el suport del Banco Santander i la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili. Als emprenedors se'ls hi oferirà un espai per treballar, formació gratuïta i tutorització personalitzada. D'altra banda, se seleccionaran tres d'aquests projectes, que tindran un premi econòmic d'entre 1.500 i 3.000 € i rebran assessorament al llarg de tres anys.

A més de desenvolupar la seva idea de negoci, els responsables dels millors projectes de tot l'Estat viatjaran a Silicon Valley (EE.UU) i optaran a tenir fins a 30.000€ de finançament per posar en marxa el seu negoci.
El programa Explorer forma part de la comunitat global Santander X i representa la evolució de Santander YUZZ, una iniciativa que en les darreres vuit edicions ha potenciat les idees de més de 4.200 joves i ha generat centenars d'empreses. A Tarragona, el centre està ubicat a la seu de Tarragona Impulsa a l'edifici de la Tabacalera.

Notícies relacionades