Tarragona posarà en marxa els Bons Comerç el 22 d’octubre

L’Ajuntament repartirà 500.000 euros en forma de bons de 5 euros de descompte per estimular el consum als establiments de la ciutat

Redacció / Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona posarà en marxa el 22 d'octubre els Bons Comerç Tgn, una iniciativa d'estímul als establiments comercials, de serveis, d'hosteleria i de restauració, que s'emmarca dins la campanya anual SOM COMERÇ TGN, impulsada per la conselleria de Comerç. Es tracta d'una campanya que reparteix bons descompte per dinamitzar les vendes dels comerços tarragonins. La Cambra de Tarragona, la Via T i l'Associació i l'Associació d'Empresaris d'Hosteleria de Tarragona s'ha sumat a la campanya Bons Comerç TGN.

El consistori posarà a disposició de la ciutadania 500.000 euros en forma de bons de 5 euros de descompte per bescanviar als establiments adherits a la campanya. Cada client/a s'haurà de registrar a través de la web bons.tarragona.cat, o l'App Som Comerç Tgn o dirigint-se a l'oficina de Bons Comerç Tgna, ubicada a la Rambla Nova (a l'altura de la Font del Centenari de 9.00h a 13.00h i de 17h a 19.30h) de dilluns a dissabte. També es crearà una oficina itinerant que recorrerà els barris i punts més concorreguts de la ciutat. "Els Bons Comerç Tgn són una eina de recuperació econòmica que l'Ajuntament de Tarragona ofereix als comerços, conscient dels danys econòmics que els ha suposat la pandèmia. És una subvenció directa a l'establiment però que beneficia a l'usuari final", explica el conseller de Comerç, Dídac Nadal. "L'objectiu -remarca- és proporcionar als comerços de la ciutat un nou canal per aconseguir vendes i nous clients". I afegeix: "En definitiva, el comerç local es veu beneficiat per aquesta iniciativa que potencia el consum en els seus negocis". L'impacte mínim que estima la conselleria de Comerç que tindrà aquesta campanya és de mínim d'1,5 milions d'euros.

La presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé, ha subratllat que "és una gran notícia per la ciutat de Tarragona. És la partida pressupostària més gran que mai s'ha fet al comerç de Tarragona i la ciutat serà la gran beneficiada de tota aquesta campanya". Per la seva part, la representant de la Via T, Judit Sentís, també ha remarcat que "és la campanya que més ha invertit en diners als establiments comercials. Estem molt animats i contents". Sentís ha animat als comerços que encara no s'han afegit a fer-ho, ja que la campanya es tancarà així que s'esgoti la partida de 500.000 euros que ofereix l'Ajuntament.

Finalment, el president de l'Associació d'Hosteleria de Tarragona, Javier Escribano, ha afegit que "aquesta campanya és una iniciativa encaminada a animar a la gent a sortir". Un sector, el de l'hosteleria, que "hem patit molt, per això animo als restauradors a participar-hi".

Sense cost pels establiments

La campanya no té cap cost pels establiments que hi participin, que disposaran d'un cartell a la porta del seu comerç, per fer més fàcil la identificació per part dels usuaris.  Els bons es poden acumular fins a un màxim de 10 (l'equivalent a 50 euros) en una sola compra. Els usuaris que no gastin els bons que hagin aconseguit, tornaran a entrar a la bossa perquè nous clients puguin beneficiar-se.

Per aconseguir els bons s'ha d'entrar a la web bons.tarragona.cat i caldrà que omplin el formulari de registre i assignar-se els bons. A través de l'App Som Comerç Tgn -i un cop registrats- s'ha de clicar al botó Bons Tgn i cliclar a Assignar Bons Tgn. Si es fa presencialment a l'oficina de la Rambla o a les itinerants, s'hauran d'identificar amb el DNI, facilitar les dades personals i de contacte per obtenir la targeta Bons Comerç Tgn. Cada bo es pot bescanviar per una compra mínima de 15 euros.

Notícies relacionades