Startsud Studio organitzarà el seu primer Fòrum d’Inversió el 27 d’octubre

interessats a invertir en nous projectes digitals

Redacció / Reus

Startsud Studio, el venture builder de la Catalunya Sud, organitzarà el seu primer Fòrum d'Inversió el proper dimecres 27 d'octubre. El Fòrum d'Inversió Startsud és una jornada de presentació d'startups a inversors, business angels i family offices que busquen invertir en noves companyies amb un alt potencial de creixement.

Startsud Studio presentarà al Fòrum d'Inversió un màxim de sis startups seleccionades entre les noves companyies creades per aquest venture builder durant els últims mesos i les candidatures d'altres empreses digitals interessades a participar-hi. La convocatòria estarà oberta fins divendres 15 d'octubre i s'adreça a startups en fase inicial, ja constituïdes, amb un MVP (producte mínim viable) operatiu i facturació consolidada amb els primers clients.

Les startups interessades han de posar-se en contacte amb Startsud Studio a través del correu electrònic: team@startsud.cat. Aquesta edició del Fòrum d'Inversió comptarà amb el suport i l'assistència de la comunitat d'inversors d'Startsud i de Reus Capital Partners, un fons de capital risc familiar especialitzat en startups en fase seed que ha invertit, entre d'altres, en companyies com Attico, Parlem, Picker o Uvinum.

Notícies relacionades