La XX Gresol aportarà analitzarà les claus per impulsar l’economia en el context actual

Aquesta edició comptarà amb Oriol Amat, Meritxell Bautista, Eloi Planes o Simón Pedro Barceló, entre altres

Redacció / Tarragona

"Impulsant l'economia" és el lema que encapçala la XX Jornada Gresol, organitzada per la Fundació Gresol i que compta amb l'estreta col·laboració de la Marina Port Tarraco, Business Pier. La trobada se celebrarà el dimecres 20 d'octubre en el Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona.

La inauguració anirà a càrrec del president de la Fundació Gresol, Emili Correig; el CEO d'Ocibar Marina Port Tarraco, Antonio Zaforteza; el president del Port de Tarragona, Josep M. Cruset; la rectora de la URV M. José Figueras; el vicepresident primer de la Diputacio de Tarragona, Quim Nin i el conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent.

El fòrum econòmic reunirà un programa en el qual destaquen noms del món econòmic, com ara Oriol Amat. També es parlarà d'Innovació i Transició Digital, de la mà de Meritxell Bautista i Sandra Pior; d'Empresa Familiar, cas d'Eloi Planes (Fluidra) i Simón Pedro Barceló (Grupo Barceló).

Els reptes i oportunitats de les comarques tarragonines tindran el seu moment amb els projectes de la Vall de l'Hidrogen Verd i Cal·lípolis Next Generation, amb la rectora de la URV, M. José Figueras, Juan Abascal (Repsol) i l'alcalde Vila-seca, Pere Segura. A banda, el president de l'Autoritat Portuària de Tarragona, Josep M. Cruset farà una xerrada sobre "El Port de Tarragona, hub logístic de Catalunya".

La Jornada Gresol comptarà també amb una conferència sobre geodesenvolupament integral, de la mà del Coronel de l'Exèrcit de l'Aire en la Reserva, Carlos de Palma, qui també és pilot militar i té experiència en operacions a l'Afganistan.

Notícies relacionades