La Cambra de Tarragona aterrarà a Libreville aquest dijous

Des de la capital de Gabon, aquesta missió comercial acompanyarà empreses en prospeccions a aquest país i a Camerun

Redacció / Tarragona

La Cambra de Comerç de Tarragona arribarà aquest 21 d'octubre a Libreville, capital de Gabon, des d'on facilitarà contactes comercials a 11 empreses. Aquesta no missió a Gabon i Camerun serà la número 12 de la Corporació tarragonina des que va començar la pandèmia.

Segons Roberto Barros, director d'Internacional de la Cambra de Tarragona "organitzar viatges de negocis amb aquesta situació sanitària global ens ha exigit i exigeix posar en valor tota la nostra experiència i capacitat d'adaptació a una logística i entorns que són canviants. Però hi hem dedicat tots els esforços necessaris perquè entenem que pels nostres exportadors és una oportunitat única a l'hora de posicionar-se en determinats mercats, que d'altra manera seria impossible". 

Barros assegura que "les visites físiques són imprescindibles per tancar acords. I més quan parlem d'Àfrica". Aquesta nova missió multisectorial és oberta a tots els exportadors de l'Estat. I de fet hi prendran un total d'11 empreses. "Una xifra força important tenint en compte el context actual". 

Amb aquesta nova missió, la Cambra de Tarragona reforça el seu paper com a referent nacional pel que fa a la seva experiència i coneixement dels mercats africans, sobretot dels subsaharians. 

Notícies relacionades