El CAT celebra la IV Jornada Tècnica de Consorciats

La trobada es va celebrar en format híbrid, amb assistents presencials i telemàtics

Redacció / Tarragona

El Consorci d'Aigües de Tarragona va celebrar la quarta edició de la Jornada Tècnica de Consorciats. Una desena de consorciats van assistir presencialment a l'aula de l'aigua a l'ETAP de l'Ampolla mentre que més d'una quinzena es van connectar a les jornades telemàticament.  

El director-gerent del CAT, el Sr. Josep Xavier Pujol, ha estat l'encarregat de donar la benvinguda als assistents refermant la voluntat de continuar millorant en la comunicació i transparència vers els consorciats amb aquest tipus de jornades que en properes ocasions es preveuen celebrar de manera presencial.

El programa de la jornada comptava amb tres ponències. La primera sobre el sistema d'auscultació de la conducció principal a càrrec de l'enginyer Joan Cornellà, responsable d'aquest projecte de monitoratge en continu de més de 85 quilòmetres de canonada.

La segona ponència va versar sobre la nova directiva d'aigües de consum i la seva adaptació al CAT a càrrec del cap del departament de qualitat de les aigües, el Sr. Agustí Colom i la directora tècnica de laboratori, la Sra. Josepa Fàbregas.

Finalment, va cloure la Jornada el Director-Gerent del CAT el Sr. Josep-Xavier Pujol fent una ponència sobre les inversions previstes fins a l'any 2023.

Notícies relacionades