El Clúster TIC Catalunya Sud presenta les línies estratègiques de futur a les seves empreses associades

El TIC Sud ha celebrat la seva primera Assemblea General presencial des de l’inici de la pandèmia

Redacció / Reus

El TIC Sud ha celebrat la seva primera Assemblea General presencial des de l'inici de la pandèmia, temps en el qual una vintena d'empreses s'han incorporat al Clúster. Els socis i sòcies han participat també en una jornada de treball que ha comptat amb la presència de Marc Fenollosa, Wholesale Director de Mango.

El Clúster TIC Catalunya Sud ha celebrat aquest dimecres la seva Assemblea General de socis i sòcies a Reus. Al llarg de la mateixa s'han detallat les activitats realitzades en el darrer any i s'ha compartit amb els associats les línies estratègiques de futur del TIC Sud. Així mateix, l'Assemblea ha servit per presentar oficialment al nou Clúster Manager, Sergi Novo.

Una vintena d'empreses s'han incorporat al Clúster en els darrers dos anys

Tot just després de l'Assemblea, els socis i sòcies del Clúster TIC Catalunya Sud han participa d'una jornada de treball que ha inclòs una xerrada sobre gestió de talent en remot a càrrec de Marc Fenollosa, Wholesale Director de Mango. La d'aquest dimecres 27 d'octubre és la primera trobada presencial de les empreses associades al Clúster des de l'inici de la pandèmia, ja que la situació sanitària no ho havia permès fins ara.

Des del Clúster TIC Catalunya Sud destaquen la importància d'aquesta jornada, tenint en compte que des de gener de 2020 una vintena de noves empreses s'han incorporat al TIC Sud. Des del Clúster creun que "és una gran oportunitat per enfortir les relacions entre les empreses associades i potenciar possibles col·laboracions entre empreses del territori".

En aquest sentit, el president del TIC Sud, Pablo Mazón, ha destacat que "entrem en una nova etapa pel Clúster, és moment de fer-se gran i créixer juntament amb les empreses que formen part del projecte". El Clúster TIC Catalunya Sud compta actualment amb un seixantena d'empreses i institucions associades i manté el seu compromís de treball constant per posicionar la Catalunya Sud com un Hub Tecnològic de referència a Europa.

Notícies relacionades