La Cambra de Comerç de Reus ha format 400 alumnes en el programa de Garantia Juvenil durant el 2017

En els dos últims anys prop de 700 joves han participat en els itineraris de formació i ocupació

La Cambra de Reus ha lliurat els diplomes al centenar d'alumnes que han finalitzat els itineraris professionals. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

La Cambra de Comerç de Reus continua treballant per a la inserció dels joves inscrits en el programa de Garantia Juvenil d'orientació i d'integració laboral que ofereix la corporació. Fins al moment, prop de sis-cents joves d'entre 16 i 29 anys han obtingut una qualificació professional que els capacita professionalment per incorporar-se al mercat de treball.

La Cambra de Comerç de Reus posa en contacte als joves participants en el programa de formació i inserció de Garantia Juvenil amb les empreses que necessiten ampliar plantilla i forma els joves a mida de cada lloc de treball que el mercat laboral oferta.

Aquest dimecres, la Cambra ha lliurat els diplomes a un centenar d'alumnes que han finalitzat els itineraris professionals vinculats a diverses activitats laborals que permet, en molts casos, dotar-los d'una sèrie de competències essencials per poder accedir, amb garanties, al mercat laboral.

El pla d'acció de Garantia Juvenil de la Cambra de Reus forma part del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) que, dissenyat i executat per les Cambres de Comerç, s'integra en el conjunt d'accions del Sistema de Garantia Juvenil que promogut pel Ministeri de Treball i Seguretat Social i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE). El programa, dirigit a joves d'entre 16 i 29 anys que, independentment de la tipologia d'estudis cursats, no estiguin en aquest moment ni estudiant ni treballant, inclou la realització d'un itinerari formatiu i un servei d'acompanyament i orientació laboral.

Notícies relacionades