José Luis Jiménez (CEPSA) i Faustino Acosta (ANAV), ambaixadors de la marca Exèrcit

Aquesta figura té com a objectiu reforçar el prestigi i el rol de la institució militar dins la societat

Redacció / Tarragona

Els tarragonins José Luis Jiménez Lasheras, de l'empresa CEPSA, i Faustino Acosta Ortega, de l'Associació Nuclear Ascó-Vandellós, han estat nomenats Ambaixadors de la Marca Exèrcit pel cap de l'Estat Major de l'Exèrcit de Terra, el General Amador Enseñat y Barea. La cerimònia va tenir lloc al Saló del Tron de Capitania General de Barcelona el passat dimarts 23 de novembre i va ser presidida pel tinent general Sr. Fernando Aznar Ladrón de Guevara, Inspector General de l'Exèrcit i representant institucional de l'Exèrcit de Terra a Catalunya.


 

Aquesta distinció es va atorgar a un total de sis personalitats de la societat civil catalana: Juan Lanaspa Gatnau, Mateu Valero Cortés, Josep Maria Fuster-Fabra Torrellas, Borja García-Nieto Portabella, Faustino Acosta Ortega i José Luis Jiménez Lasheras. Amb els ambaixadors de la marca, seleccionats entre professionals de prestigi a totes les àrees de la societat, l'Exèrcit pretén fomentar el coneixement de la seva funció fonamental i impulsar una conscienciació sobre la importància de la seguretat dins el marc de la Cultura de Defensa.

José Luis Jiménez Lasheras, Llicenciat amb grau en Ciències Químiques, Llicenciat en Bioquímica, Màster en Direcció de Recursos Humans i Màster al Programa de Desenvolupament Directiu (PDD) d'IESE. Des de fa 13 anys és el responsable del Negoci d'Asfalts de la multinacional CEPSA a Catalunya i Aragó, sent el seu representant i apoderat davant dels ens públics i privats.

Faustino Acosta Ortega és doctor en Ciències Econòmiques, Enginyer Tècnic Naval i Màster en Història Contemporània i adjunt al Director General a l'Associació Nuclear Ascó-Vandellós. Forma part de diferents grups sectorials de l'energia, tant nacionals com internacionals i ha col·laborat amb l'Organisme Internacional d'Energia Atòmica (OIEA) a missions a Egipte i Iran.


 

Notícies relacionades