Sangulí Salou obté el premi CaixaBank Hotels & Tourism a la trajectòria empresarial

Enguany els guardons celebren una edició especial que reconeix el recorregut empresarial dels premiats

Redacció / Salou

CaixaBank ha atorgat un reconeixement a Sangulí Salou per la seva trajectòria empresarial a la Direcció Territorial Catalunya, en el marc de la quarta edició dels premis Hotels & Tourism. Aquest any els guardons celebren una edició especial que commemora la trajectòria de les empreses i professionals premiats.

El premi destaca que Sangulí Salou ha sabut evolucionar i adaptar-se a les tendències i necessitats del mercat; gairebé mig segle en què ha continuat mantenint la seva essència i s'ha convertit en una referència al turisme europeu. Els lodges i els tents d'Àfrica o les noves viles de la Mediterrània són només un exemple de la tematització que es viu a tot el recinte. També té una àmplia zona de càmping, cinc zones de piscina, parcs infantils i molts espais verds per estar en contacte amb la natura amb el màxim confort.

A l´amfiteatre l´equip d´animació organitza activitats diàries i espectacles propis que són garantia de diversió per a tothom. Destaca una cuidada oferta gastronòmica que té una consideració especial cap al públic infantil i persones amb al·lèrgies alimentàries. A més, promou les polítiques Pet Friendly i disposa d´un Pet Club per a mascotes. L'any vinent, Sangulí Salou celebrarà el 50è aniversari de la seva creació del càmping.

El director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, ha explicat que aquesta edició especial dels premis Hotels & Tourism de CaixaBank té com objectiu reconèixer el recorregut empresarial dels premiats i la seva aportació a un sector clau per l'economia espanyola. A més, ha afegit que, amb aquesta iniciativa, "CaixaBank reafirma el seu compromís amb el sector" i ha destacat que l'entitat financera "vol continuar sent una peça clau per la recuperació d'aquest sector fonamental per al país i donar suport a les seves necessitats".

El pròxim 19 de gener, CaixaBank Hotels & Tourism reunirà els premiats de les diferents comunitats autònomes en l'estand que CaixaBank posarà en marxa a la Fira Internacional de Turisme (FITUR).

Notícies relacionades