Biovet, empresa Premium de la Cambra de Tarragona

L'empresa col·laborarà amb les iniciatives de l'entitat cameral

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, amb Jaume Borrell, president de Biovet.
Redacció / Tarragona

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona i Jaume Borrell, president de Biovet, han signat la renovació del conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual l'empresa de Constantí donarà suport a les iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses porta a terme la Corporació tarragonina.   

Biovet SA es va fundar l'any 1984 de la mà de veterinaris i químics amb una àmplia experiència en la veterinària clínica i en la fabricació d'additius i premescles per alimentació animal. Actualment, l'empresa compta amb presència en més de 50 països i ofereix un catàleg que cobreix la majoria de les necessitats que es presenten a la indústria d'aus, porcs, ruminants, peixos i la indústria fabricant de pinsos. 

Amb els convenis Premium la institució presidida per Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia i al servei de l'emprenedoria.   

Notícies relacionades