Messer col·labora en la posada en marxa de la nova llar-residència de la Fundació Estela

L’empresa fa una donació de 4.400 euros per a l’adquisició de mobiliari i material per al nou equipament que forma part de la Xarxa de Santa Tecla

Redacció / Tarragona

Messer Ibérica està una vegada més al costat de l'activitat social desenvolupada per la Xarxa de Santa Tecla. En aquesta ocasió, l'empresa química amb seu a Vila-seca ha realitzat una donació de 4.400 euros a la Fundació Estela per a la Discapacitat, per a l'adquisició de material divers i mobiliari per la nova llar-residència que s'està construint a la Rambla Vella de Tarragona i que, un cop estigui operativa, donarà servei a un total de 24 persones.

L'aportació de Messer respon al compromís a llarg termini de l'empresa química amb la Xarxa de Santa Tecla. En l'exercici 2021, a més de la donació per a la Fundació Estela, l'empresa col·laborarà en breu també amb un nou projecte de re-decoració de la unitat pediàtrica de l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla. L'any 2020, l'aportació de la química va anar destinada al Centre Especial de Treball Santa Tecla, una bugaderia industrial ubicada als Pallaresos que dona feina a unes 40 persones amb diversitat funcional a través de la Fundació Sociosanitària i Social de Santa Tecla.

La setmana passada Marion Riedel, responsable de comunicació i màrqueting de Messer Ibérica, i Susanna Ferré, del departament de gasos medicinals de Messer Ibérica, van visitar les obres de la nova llar-residència de la Fundació Estela i van poder comprovar en persona l'avançat estat del projecte, amb previsió de posada en marxa al llarg del primer semestre de 2022. Carmen Juárez, de l'àrea social de la Xarxa de Santa Tecla, va agrair personalment l'aportació feta per Messer Ibérica que, a l'igual que altres institucions i empreses del territori, donen suport a projectes socials desenvolupats per la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla en favor dels col·lectius vulnerables.

Un nou espai funcional al centre de la ciutat


Amb un pressupost de 2,4 milions d'euros, la nova llar-residència de la Fundació Estela aportarà un total de 24 places públiques a usuaris i usuàries majors de 18 anys amb diversitat funcional en un equipament ubicat al centre de la ciutat de Tarragona. El projecte consisteix en la rehabilitació integral de dues plantes d'un edifici ubicat a la Rambla Vella de Tarragona, dotant-les de dues unitats de convivència totalment independents amb capacitat per a 12 persones cadascuna, prioritzant les habitacions individuals, el confort i la intimitat dels residents. A més cada unitat de convivència disposarà de cuina, bugaderia i rebost propis.

L'emplaçament de la nova llar-residència, construïda amb criteris d'eficiència energètica, permetrà als seus usuaris i usuàries una major accessibilitat al nucli urbà de Tarragona, facilitant una major interacció i integració amb la societat.

Notícies relacionades