Fruselva tanca l’any amb un augment del 24% de la seva facturació després de la separació accionarial i consolida els seus plans d’expansió

L'empresa especialitzada en alimentació infantil baby food preveu millorar tots els seus registres aquest 2022

Redacció / La Selva del Camp

Fruselva, companyia que forma part del grup empresarial Masergrup especialitzada en el desenvolupament i co-manufacturing de productes alimentaris baby food per a marques i MDD, consolida els seus ambiciosos plans d'expansió internacional i referma el seu lideratge al mercat americà després de tancar l'any amb un augment de la facturació del 24%. Les unitats produïdes en format pouch també han incrementat un 15% durant l'any 2021, superant les expectatives marcades inicialment dins del pla estratègic de la companyia. Seguint la trajectòria de creixement, Fruselva preveu augmentar els resultats aquest exercici 2022 i augmentar un 33% la seva facturació i un 27% la producció, fins a assolir els 165 milions d'unitats fabricades (actualment es produeixen 135 milions d'unitats).

El 2021 ha estat un any clau en la història de Fruselva per aconseguir aquest creixement després de produir-se la separació accionarial en què l'empresari Xavier Martínez, fundador i president de la companyia, va mantenir la propietat de la marca i el know how, així com les fàbriques i el negoci als mercats americans, mantenint una important presència als mercats asiàtics.

Es marquen com a objectiu vendre 165 milions d'unitats en format pouch (fruita de butxaca)

El juny de l'any passat la companyia va adquirir els actius productius de pouch i fruita processada per a food service de la companyia colombiana FLP a Chinchiná (Colòmbia), a la qual s'unirà una nova megafactory que, juntament amb la de Talca (Xile), potenciarà la producció al con sud americà. En l'actualitat, la direcció de Fruselva està tancant les negociacions per adquirir els terrenys on es construirà la nova factoria colombiana, la tercera de l'empresa.

A les plantes de producció de Xile i Colòmbia se sumen les oficines comercials que l'empresa té a Querétaro (Mèxic) i als Estats Units. El nou headquarter americà està ubicat a Miami (Florida). La xarxa comercial de Fruselva també s'estén amb la seva presència a Xangai (Xina), per oferir un millor servei i atenció als clients del sud-est asiàtic.

Fruselva projecta ampliar la seva presència al continent asiàtic i americà, on es reafirma com a líder del mercat

Fruselva estén el seu compromís amb els clients -les principals cadenes de supermercats i grans marques en l'àmbit global- amb l'elaboració d'aliments infantils a base de productes naturals, saludables, nutritius i de màxima qualitat. Un compromís ratificat amb les principals certificacions internacionals com a membre de l'Agenda 2030 del Pacte Mundial de l'ONU i centrat en una cultura Plant Based.

El grup, a través del seu equip de R+D+i, es troba en procés de mesurament i preparació per postular-se a la certificació B CORP, la qual garanteix el compliment dels estàndards més exigents en matèria de sostenibilitat i medi ambient, transparència i responsabilitat legal. Fruselva manté la seva aposta per la tecnologia i la innovació com a drivers de creixement, amb l'objectiu de consolidar la seva posició com a referent en el desenvolupament i coproducció de sucs, purés, smoothies i compotes en format pouch emprant tecnologies de pasteurització, autoclau i HPP.

Notícies relacionades