Urbanisme aprova inicialment la modificació del PDU per al projecte de Hard Rock

El Pla, que reubica zones verdes i equipaments d'acord amb la sentència del TSJC, serà sotmès a informació pública

Redacció / Salou - Vila-seca

La Comissió d'Urbanisme del Camp de Tarragona ha aprovat inicialment la modificació del Pla director urbanístic (PDU) dels terrenys de Salou i Vila-seca on es projecta el complex d'oci i turístic de Hard Rock. L'aprovació s'ha fet a petició de la Junta de Direcció del Consorci del Centre Recreatiu i Turístic (CRT).

Segons la Comissió, el tràmit permet superar l'anul·lació ordenada per una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de setembre de 2020 anul·lant una part de l'ordenació urbanística del PDU del complex. La sentència obligava a buscar una nova ubicació per a les zones verdes i els equipaments contemplats, sòls que s'han traslladat sense modificar la superfície total, segons prescrivia la sentència. Un cop efectuada l'aprovació, la modificació del Pla director se sotmetrà a informació pública.

La junta de direcció del consorci del CRT havia validat el passat divendres el nou Pla Director Urbanístic. El tràmit es va aprovar amb els vots favorables dels tres membres: Generalitat i ajuntaments de Salou i Vila-seca. En la reunió també va prosperar un canvi en els estatuts del CRT sobre els ingressos fiscals que s'endurien els dos ajuntaments derivats de l'activitat econòmica del nou projecte de Hard Rock. La Generalitat i Vila-seca hi van votat a favor, mentre que Salou ho va fer en contra. L'Ajuntament de Salou va rebutjar posteriorment la modificació en sessió plenària.

Notícies relacionades