AgroBank va finançar amb 329 milions al sector agrari de Tarragona el 2021

L'entitat va tancar l'exercici amb més de 14.300 clients del sector a la demarcació

Redacció / Tarragona

AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank dirigida a l'activitat agroalimentària, ha donat suport al sector de Catalunya amb 2.936 milions d'euros en finançament durant l'exercici 2021, reforçant així el seu lideratge a la comunitat. A Tarragona, l'import de finançament ha estat de 329 milions d'euros.

AgroBank compta amb prop de 61.400 clients agro a Catalunya, on per donar servei al sector agrari disposa de 133 sucursals especialitzades, amb gairebé 420 gestors especialistes que tenen un alt coneixement del sector i mantenen una formació continuada. Al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, CaixaBank compta amb més de 14.300 clients i 35 oficines agro amb gestors especialitzats.

A més de la xarxa específica d'AgroBank, CaixaBank complementa la seva presència a les zones menys poblades amb 315 oficines ubicades en municipis catalans de l'àmbit rural (menys de 10.000 habitants).

El director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, explica que "els Fons Next Generation de la Unió Europea, en aquest sentit, són una oportunitat per a la transformació del sector agroalimentari i, per això, a CaixaBank estem fent un esforç per traslladar als nostres clients tota la informació sobre aquests fons i posant a la seva disposició les eines necessàries per accedir als mateixos".

Masana, destaca que "a l'entitat estem plenament compromesos amb el sector agroalimentari i, per això, volem facilitar a professionals, cooperatives i empreses les inversions i l'assessorament necessaris per avançar en la innovació i digitalització dels seus negocis, clau per millorar la productivitat i sostenibilitat".

Notícies relacionades