El TIC Sud reforça el seu equip amb la incorporació de Monika Haponska

Posarà el focus en la captació i gestió de projectes, particularment d'àmbit europeu

Redacció / Reus

Monika Haponska s'uneix a l'equip del Clúster TIC Catalunya Sud per reforçar l'àrea de captació de projectes TIC per al territori, a més de l'obtenció i gestió de programes europeus. Així mateix, col·laborarà en la definició d'activitats i formacions del Clúster.

Haponska és llicenciada en Ciències en Química i Natura, Màster en química de materials i Doctorada en Nanociència, materials i enginyeria química. Compta amb una àmplia experiència en la participació de programes europeus i nacionals a partir del seu treball al Centre de Tecnologia Química de Tarragona, la Unitat de Tecnologia Química del Centre Tecnològic de Catalunya - Eurecat i el Centre Nacional de Recerca i Desenvolupament de Polònia.

La incorporació de Monika Haponska al TIC Sud i la possibilitat de comptar amb la seva experiència en la realització de projectes d'àmbit europeu suposa un pas endavant pel Clúster, que manté la seva aposta decidida pel treball conjunt d'entitats públiques i privades amb vocació internacional.

Un dels primers reptes de Haponska en aquesta nova etapa al Clúster TIC és el projecte Europeu Resetting, que busca ajudar a rellançar el sector del turisme en un escenari post-covid a través de la innovació, la transformació digital i la millora de la qualitat de l'experiència turística, contribuint alhora a la descarbonització del sector. El projecte implica a vuit socis europeus, a Catalunya està liderat per Eurecat i també compta amb la participació de la Federació d'Hostaleria i Turisme de Tarragona. Dins de Resetting, el Clúster TIC Catalunya Sud liderarà l'àrea de detecció de necessitats de les empreses turístiques i l'acompanyament a les mateixes en la implementació de solucions digitals i formació.

Notícies relacionades