El TIC Sud i Nuclio Digital School s’alien per facilitar la captació de talent digital pel sector tecnològic del territori

L’escola de negocis impulsarà la formació de les empreses que formen part del clúster tecnològic

Redacció / Barcelona

Aquesta col·laboració agilitzarà la contractació de talent digital especialitzat i amb experiència d'arreu del país per les empreses associades al Clúster. A la vegada, la incorporació de Nuclio Digital School permetrà impulsar la formació per als i les professionals de les empreses del TIC Sud.

El Clúster TIC Catalunya Sud continua ampliant l'equip d'empreses col·laboradores amb la incorporació de Nuclio Digital School. Aquest acord permetrà fer un salt endavant en la captació de talent digital arreu del país per part les empreses tecnològiques del territori, ja que els socis i sòcies del TIC Sud tindran accés directe als perfils dels professionals que es formen a Nuclio Digital School.

La formació d'aquesta escola de negocis està enfocada a ajudar a la reconversió i perfeccionament de perfils, la reorientació professional i la capacitació en aquelles habilitats digitals específiques que demanda el mercat laboral. Les empreses del Clúster TIC Sud podran vehicular les seves demandes de feina a través del portal intern de l'escola de negocis, que farà un filtratge previ i els facilitarà l'accés a aquells perfils que més s'adapten al lloc de feina que necessiten cobrir. A més, les empreses associades al TIC Sud participaran al Hiring Day de Nuclio Digital School a Barcelona on podran conèixer de manera directa a possibles candidats i candidates.

Així mateix, des de Nuclio Digital School prepararan formacions adaptades a les necessitats de les empreses associades al Clúster per reforçar i millorar les habilitats dels seus treballadors i treballadores, així com dels càrrecs directius. Per la seva banda, Nuclio Digital School participarà en totes les activitats que realitza el Clúster com sessions informatives, networkings o tallers. A més, el personal de les empreses associades al TIC Sud tindrà accés a l'oferta formativa de Nuclio Digital School en condicions especials. Sergi Novo, Clúster Mànager del TIC Sud, ha destacat que "aquest nou partnership ens permetrà fer un salt en la captació de talent digital per les nostres empreses i fer un pas endavant per ajudar a les empreses a pal·liar la manca de personal especialitzat en el seu creixement".

Notícies relacionades