Juan Pedro Díaz, nou gerent de l’Associació Empresarial Química de Tarragona

Substitueix Teresa Pallarès, que va deixar el càrrec a finals de l'any passat per dedicar-se a la política, i vol potenciar la relació del clúster químic amb l'entorn

Juan Pedro Díaz, nou gerent de l'AEQT. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Juan Pedro Díaz ha assumit la Gerència de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) amb l'objectiu de coordinar i potenciar les sinèrgies entre les diferents companyies associades i impulsar la interacció entre el sector i el seu entorn.

Juan Pedro Díaz va assumir la gerència de l’AEQT el passat 1 de febrer, en relleu de Teresa Pallarès, que va deixar el càrrec a finals del 2017 per centrar-se en la seva carrera política. L’experiència nacional i internacional del nou gerent, segons fonts de l’Associació, serà fonamental per al desenvolupament dels serveis i de les línies estratègiques del clúster químic.

Díaz és llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat Rovira i Virgili i va desenvolupar la seva carrera professional a l'empresa TAQSA (posteriorment Celanese) on va exercir diversos càrrecs de creixent responsabilitat, als camps del Supply Chain i Manufacturing arreu d'Europa, fins arribar a ser Director Global de Compres Indirectes i Serveis de l'empresa multinacional americana Celanese.

El nou gerent seguirà potenciant la interacció del sector amb l’entorn i l'àmbit del clúster químic a Espanya, Europa i l'àrea Mediterrània, segons la línia estratègica que porta a terme l’AEQT.

Notícies relacionades