Redessa, millor viver d’empreses mitjà de l’Estat

Segons un estudi de FUNCAS que analitza 578 vivers de tot l'Estat

Un dels edificis de REDESSA.
Redacció / Reus

REDESSA és el millor viver d'empreses de categoria mitjana de l'Estat Espanyol segons un estudi de la FUNCAS que analitza els serveis d'un total de 578 vivers de tota Espanya. L'enquesta ha tingut en compte diferents criteris com ara la difusió de l'esperit emprenedor, la incubació d'empreses i els serveis avançats en aquest procés d'acompanyament i el suport un cop les empreses abandonen el viver.

Pel que fa al rànquing global, REDESSA ocupa actualment ocupa l'onzè lloc de vivers de l'Estat, sense tenir en compte la seva dimensió. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, considera que "els bons resultats obtinguts en aquesta enquesta són un gran estímul per continuar treballant per situar-nos entre els 10 millors vivers avançats a Espanya".

Actualment REDESSA gestiona més de 26.000 m2 d'oficines: 10.000 m2 al centre de REDESSA del Camí de Valls, 9.600 m2 al CEPID i 6.500 m2 a Tecnoredessa; a més dels espais amb naus i sòl industrial de REDESSA 2 al polígon AgroReus i REDESSA 3 al polígon Mas Batlle. En total, als centres de REDESSA hi treballen cada dia un miler de persones en les 110 empreses que hi ha instal·lades.