CaixaBank ha inaugurat l’oficina de nou model Store a Cambrils

L’oficina atendrà el gairebé 10 mil clients que gestiona de 8:30 a 18:30 hores

La nova Store de Caixabank s'ha inaugurat oficialment aquest dijous. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Cambrils

CaixaBank continua obrint oficines del nou model Store arreu del territori. Aquesta setmana ha inaugurat l'oficina Store Cambrils en un acte presidit per l'alcaldessa del municipi, Camí Mendoza i el director comercial de CaixaBank i el director territorial de Catalunya, Manel Martin.

També hi han estat presents l'alcalde de Vinyols i els Arcs, Arnau Guasch, i diversos regidors de l'Ajuntament de Cambrils. Un centenar de clients han acompanyat els representants polítics i els responsables de l’entitat financera a la inauguració, que s’ha fet aquest dijous 8 de febrer.
A la demarcació de Tarragona CaixaBank disposa de nou oficines nou model: dues oficines a Tarragona, dues oficines a Reus, i una oficina a El Vendrell, Valls, Salou, Tortosa i Cambrils.
Durant l'acte, l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha agrait a CaixaBank que hagi triat Cambrils per acollir una oficina innovadora com la Store. Manel Martin, en representació  de Caixabank, ha destacat que l'objectiu final de la nova oficina és oferir el millor servei als clients de la ciutat.
Les oficines Store representen un nou model d'atenció personal que es va iniciar el 2013. CaixaBank té avui 173 oficines d'aquest model a Espanya, fet que consolida l'entitat com un referent en innovació i en qualitat de servei.
La nova oficina Store Cambrils, situada a la Plaça Marques de Marianao, 1, va obrir portes el passat 4 de gener. Store Cambrils disposa d'una una superfície aproximada de 415 m2. Compta amb 12 empleats i gestiona més de 9.900 clients.

Notícies relacionades